Munkatársaink
Rácz Réka
Elérhetőség:

2005-ben végeztem el a gyógytornász főiskolát, ahol a szakdolgozatomat speciális vizi terápiák témában írtam, ekkor találkoztam először az interneten a watsuval, szakmai cikkekben. Elhatároztam, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretnék. A későbbiekben mikor minden lehetőség adottá vált, 2008-ban, elmentem az első watsu tanfolyamomra, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Egyre jobban szükségesnek láttam lassítani a rohanó hétköznapjaimon, kezdtem tudatosabbá válni a testemre, mozdulataimra. Nyitottabbá váltam az emberek felé. Beléptem egy nemzetközi vízi csapatba- WABA, ahol nagyszerű barátokra tettem szert a világ minden táján. Eljutottam Franciaországba, Lengyelországba, Indiába is. 2011-ben watsu terapeutává váltam. Sok egyéb tanfolyamot elvégeztem ez idő alatt, mint pl.: postgraduális képzésen a Semmelweis Egyetemen a Wellness Szakmenedzser szakot, ugyan itt a TF-en aquafitness oktatói képzést, kinezio tape technikát, Dorn és Breuss masszázst, McKinzie módszert, Angolna Babaúszás oktatói tanfolyamot, AiChi, WOGA(vízi jóga), és baba Watsu tanfolyamokat, megismertem a shiatsu és ayurvédikus masszázsokat is.


Úgy érzem összegyűjtöttem elegendő tudást, tapasztalatot ahhoz, hogy megoszthassam azt másokkal is.Korom Zsuzsa
Elérhetőség:

Gyerekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a mozgás. Kipróbáltam már számtalan egyéni és csapatsportot, mint például aerobik, úszás, kézilabda vagy a capoeira.


2015-ben végeztem az SZTE JGYPK testnevelő-edző szakán. A főiskolás éveim alatt még közelebbi kapcsolatba kerültem a sporttal és ismeretem bővítéseként 2013-ban torna-edzői vizsgát tettem, majd 2014-ben IWI-nél személyi edzői szakképesítést szereztem.


Az évek alatt megszerzett tudásomat szeretném hasznosítani és másoknak segíteni az egészségi állapotuk javításában, valamint fejlesztésében. Az elkövetkezendő időszakban ismereteimet szeretném bővíteni és még több tapasztalatot szerezni.


NYITVA TARTÁS:
hétfő-péntek: 7-21h
szombat: 9-18h
vasárnap: igény szerint

6721 Szeged, Maros u. 26.
Tel.: +36 30 475 4574
info@vizililiomfitnesz.hu

Órarend

Időpontfoglalás

Partnereink:

Tímárház Panzió
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Ligetfürdő Kft.
MATRIX LBS Kft.
MATRIX TELESALES Kft.
Boleró Étterem
Turinform Szeged
Roosevelt téri Halászcsárda
Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete
Tisza Hotel Kft.
Ultramed 2000Bt.
Watsu Magyarország Egyesület
A projekt a DAOP keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.