Aquarelaxáció

Az AquaRelaxáció egy újfajta terápiás módszer, mely a ma elérhető leghatékonyabb meleg-vízi relaxációs technikák esszenciáját tartalmazza, és amelyet az Auroville Magyarország Közhasznú Egyesület felkérésére Magyarországon és Indiában fejlesztettek ki.


Úgy tartják, hogy a meleg-vízi relaxációs technikák a mai idők legjelentősebb gyógyító masszázsai. Míg más formák az érintésen alapulnak a vízben-tartás minősége korábban nem tapasztalt kapcsolatot és bizalmat ébreszt. Ezt kombinálva a meleg víz relaxáló hatásával és a lebegés nyújtotta mozgásszabadsággal egy olyan terápia született, ami lényünk minden szintjére hat.


Az AquaRealaxáció kezelés gyengéden ápolja a testet, lelket és szellemet. Kiválóan alkalmas a fizikai és érzelmi stressz, trauma oldására. Jó hatással van gyermekekre és felnőttekre egyaránt. Nagyon erős gyógyító hatással van bármilyen testi és lelki betegségre, mivel sejtjeinkben felidéződik a magzati állapot, amikor még tökéletes egészségben és harmóniában voltunk. Nem létezett a kint és bent, a nappal és éjszaka, a kilégzés és belégzés. A víz az a csodálatos közeg, melyhez mindannyian tartozunk, vonzódunk, és amelyben megnyugvást találunk.


NYITVA TARTÁS:
hétfő-péntek: 7-21h
szombat: 9-18h
vasárnap: igény szerint

6721 Szeged, Maros u. 26.
Tel.: +36 30 475 4574
info@vizililiomfitnesz.hu

Órarend

Időpontfoglalás

Partnereink:

Tímárház Panzió
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Ligetfürdő Kft.
MATRIX LBS Kft.
MATRIX TELESALES Kft.
Boleró Étterem
Turinform Szeged
Roosevelt téri Halászcsárda
Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete
Tisza Hotel Kft.
Ultramed 2000Bt.
Watsu Magyarország Egyesület
A projekt a DAOP keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.