Baba - mama torna

A baba már az anyaméhben, a terhesség második felétől érzi, hogy mozognia kell. A babatorna és a babamasszázs hozzájárulnak a baba egészséges és kiegyensúlyozott fejlődéséhez, valamint a szülő és gyermeke közötti kötődés elmélyítéséhez.


Egy 2 hónapos babával már lassan elkezdhetjük az egyszerű gyakorlatokat, amit babamasszázzsal, friss levegővel és napsugarakkal is kiegészíthetünk.


A baba tornagyakorlatok a szervezet minden funkcióját serkentik, azonban legfontosabb hatása az idegrendszerre, az emésztőrendszerre és az izomzatra van. A babatorna segíti az áttérést a koordinálatlan mozdulatokról a tudatos mozgásra, amihez elengedhetetlen az idegrendszer egészséges fejlődése.Néhány hónapos volt a gyermekem, amikor elsőként nyílt lehetőségem baba-mama tornát közvetíteni, így annak jótékony hatásait saját tapasztalatomon keresztül élhettem meg.


A közös mozgás segít a terhesség alatt megváltozott alakot és kondíciót minél előbb visszanyerni és páratlan közösségi élményt nyújt a babának és a mamának egyaránt. A foglalkozások során mélyül az anya-gyerek kapcsolat, a picik megszokják a többi babát, segíti a szocializálódásukat, beilleszkedésüket. Óriási hatással van mozgásfejlődésükre, javítja a mozgáskoordinációt és egyensúlyérzéküket. Harmonikus kapcsolat alakul ki a baba és a mama között, rendszerességet visz mindkettejük életébe.


A program során új barátságok is szövődnek és ne feledjük, hogy jó végre kimozdulni az első pár húzósabb hónap után!


NYITVA TARTÁS:
hétfő-péntek: 7-21h
szombat: 9-18h
vasárnap: igény szerint

6721 Szeged, Maros u. 26.
Tel.: +36 30 475 4574
info@vizililiomfitnesz.hu

Órarend

Időpontfoglalás

Partnereink:

Tímárház Panzió
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Ligetfürdő Kft.
MATRIX LBS Kft.
MATRIX TELESALES Kft.
Boleró Étterem
Turinform Szeged
Roosevelt téri Halászcsárda
Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete
Tisza Hotel Kft.
Ultramed 2000Bt.
Watsu Magyarország Egyesület
A projekt a DAOP keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.