Babamasszázs

A babamasszázs az egyik legnagyszerűbb dolog, amit gyermekeik ápolása során alkalmazhatunk.


Nem csak a kicsik, de a szülők nagy örömére is szolgál a babamasszázs, hiszen nem csak a fájdalmak enyhíthetőek segítségével, de a baba-szülő kapcsolatot is szorosabbá teszi. A masszázs erősíti a babák immunrendszerét, fokozza a vérkeringést, s az izomzatot is erősíti. Nem igényel nagyobb szakismeretet, csupán egy kevés odafigyelést és előkészületet. A masszírozott babák bizonyítottan nyugodtabbak, szervezetük pedig ellenállóbb a betegségekkel szemben. Varázslatos hatása révén segíti a szülők és gyermek közötti kötődés megerősödését, elősegíti a baba fejlődését, valamit jó hatással van számos életfunkciójára is.


A babamasszás egy bensőséges légkört teremt, amely szorosabbra fűzi a szülő és gyermek közötti kötődést, segít megőrizni baba egészségét és testi-lelki jólétét, elősegíti fejlődését, valamint jó hatással van számos életfunkciójára is.


A masszázs elősegíti, felgyorsítja a neuronok közötti kapcsolatokat, valamint az idegkapcsolatok fejlődését, hozzájárulva ezáltal egy stabil idegrendszer kialakításához. Rendszeres alkalmazása mellett a kicsi fejlődése és súlygyarapodása kiegyensúlyozottabb lesz.


A masszázs során létrejött nyugodt atmoszféra segít a babának ellazulni és megszabadulni a stressztől, melynek eredménye általában egy csendes, és hosszú alvás lesz. Ennek reményében célszerű a babamasszázst beiktatni a baba esti rutinjába is.


A Vízililiom Fitnesz falai kiváló lehetőséget teremtenek az újdonsült anyukáknak a babamasszázs elsajátítására, várjuk az érdeklődőket és ami nagyon fontos, hogy a babák napi rutinjához mérten rugalmasan tudjuk kezelni a találkozók időpontját.


NYITVA TARTÁS:
hétfő-péntek: 7-21h
szombat: 9-18h
vasárnap: igény szerint

6721 Szeged, Maros u. 26.
Tel.: +36 30 475 4574
info@vizililiomfitnesz.hu

Órarend

Időpontfoglalás

Partnereink:

Tímárház Panzió
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Ligetfürdő Kft.
MATRIX LBS Kft.
MATRIX TELESALES Kft.
Boleró Étterem
Turinform Szeged
Roosevelt téri Halászcsárda
Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete
Tisza Hotel Kft.
Ultramed 2000Bt.
Watsu Magyarország Egyesület
A projekt a DAOP keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.